• index-img

Kaj naj storim, če je usmerjevalnik pomotoma pritisnil na ponastavitev?

Kaj naj storim, če je usmerjevalnik pomotoma pritisnil na ponastavitev?

reset1

Gumb za ponastavitev na usmerjevalniku se uporablja za ponastavitev usmerjevalnika.Ko pritisnete in držite gumb za ponastavitev nekaj sekund, se vaš usmerjevalnik povrne na tovarniške nastavitve, vsi konfiguracijski parametri na usmerjevalniku pa bodo izbrisani, tako da se ne boste mogli povezati z internetom.

reset4

Rešitev je tudi zelo preprosta.Z računalnikom ali mobilnim telefonom se prijavite na stran za upravljanje usmerjevalnika in nato ponastavite usmerjevalnik za dostop do interneta.Po dokončanju nastavitev ga lahko uporabite.

Glede na to, da nekateri uporabniki morda nimajo računalnika, bo v nadaljevanju podrobno predstavljeno, kako ponastaviti usmerjevalnik za dostop do interneta z mobilnim telefonom po dolgem pritisku na gumb za ponastavitev za ponastavitev usmerjevalnika.Sledite spodnjim korakom.

korak:

1. Preverite, ali je omrežni kabel na vašem usmerjevalniku pravilno priključen, in se prepričajte, da je omrežni kabel na njem priključen na naslednji način.

(1) Priključite omrežni kabel iz optičnega modema v vrata WAN na usmerjevalniku.Če vaš domači širokopasovni dostop ne uporablja lahke mačke, morate povezati širokopasovni omrežni kabel/stenska omrežna vrata doma z vrati WAN na usmerjevalniku.

(2) Če imate računalnik za dostop do interneta, ga z omrežnim kablom povežite s katerim koli vrati LAN na usmerjevalniku.Če nimate računalnika, prezrite to.

2. Na nalepki na dnu usmerjevalnika preverite naslov za prijavo/naslov za upravljanje usmerjevalnika, privzeto ime WiFi

Opaziti:

Privzeto ime WiFi usmerjevalnika morda ne bo prikazano na nalepki nekaterih usmerjevalnikov.V tem primeru je privzeto ime WiFi usmerjevalnika običajno ime znamke usmerjevalnika + zadnjih 6/4 števk naslova MAC.

3. Svoj mobilni telefon povežite s privzetim WiFi usmerjevalnika, po katerem lahko mobilni telefon nastavi vaš usmerjevalnik.

Opaziti:

Ko uporabljate mobilni telefon za nastavitev usmerjevalnika za dostop do interneta, ni treba, da je mobilni telefon v stanju interneta;dokler je mobilni telefon povezan z WiFi usmerjevalnika, lahko mobilni telefon nastavi usmerjevalnik.Uporabniki začetniki, upoštevajte to in ne mislite, da če ne morete dostopati do interneta na telefonu, ne morete nastaviti usmerjevalnika.

4. Pri večini brezžičnih usmerjevalnikov, ko je mobilni telefon povezan s privzetim WiFi, se stran čarovnika za nastavitve samodejno prikaže v brskalniku mobilnega telefona in sledi pozivom na strani.

Opaziti:

Če se stran z nastavitvami usmerjevalnika ne prikaže samodejno v brskalniku mobilnega telefona, morate v brskalnik mobilnega telefona vnesti naslov za prijavo/administrator, ki ste si ga ogledali v 2. koraku, stran z nastavitvami pa lahko ročno odprete. usmerjevalnika.

Dobrodošli na našem spletu, da najdete brezžične usmerjevalnike, ki jih potrebujete: https://www.4gltewifirouter.com/


Čas objave: 31. maj 2022